След многото противоречиви сведения дали арестантът Николай Банев ще бъде

...
След многото противоречиви сведения дали арестантът Николай Банев ще бъде
Коментари Харесай

Николай Банев се сбогува с баща си под охрана

След многото спорни сведения дали арестантът Николай Банев ще бъде пуснат да изпрати починалия си татко до безконечния му дом, в последна сметка към този момент е известно, че той е участвал на траурната гала в Хасково.

Йордан Банев е бил изпратен почтено от семейството - от сина си Николай Банев, който е бил под засилена защита, от внука Николай Банев-младши, от брачната половинка си Мария, от родителите и сестрата на Евгения Банева, както и от голям брой съграждани и съпартийци на починалия.

На траурната гала са участвали и шефовете на комплекса "Русалка " на Баневи, както и на предприятието "Лемекон " - Елхово, преименувано на името на някогашната брачна половинка на арестувания предприемач в "Дочка Банева ".

На страницата на Николай Банев във Facebook доста другари на семейство Баневи изричат съболезнованията си. В част от тях някои показват и взаимност с арестантите. Има и такива, които предвиждат "скорошна победа " на "делото " им?...

Старият Йордан Банев бе изпратен почтително и положен във семеен гроб, където последно е бил заровен татко му - дядото на Николай Банев.

Семейството е провело сетен обяд, в памет на покойника, в локален ресторант.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР