След месеци на спекулации, свързани с отношенията й с боксьора,

...
След месеци на спекулации, свързани с отношенията й с боксьора,
Коментари Харесай

Андреа с новите бомби: Сама съм, нямам нищо общо с Кубрат!

След месеци на спекулации, свързани с връзките й с боксьора, истината най-сетне излезе нескрито. Любовта сред Андреа и Кубрат към този момент е в историята дружно с проектите им за общо общуване и деца. Макар певицата да продължава да мечтае за семейство, тя е стигнала до извода, че и това ще й се случи, само че с верния за нея човек.

" Да, желая да имам дете! Разбира се, от подобаващия човек, а не с някой, за който думата семейство няма значение. За страдание, има хора, които търсят просто жена като един тип сурогатство. Като че имат потребност просто да се развъждат. Аз не съм живяла в такова семейство и съм възпитана по различен метод ", споделя терзанията си Андреа.

Певицата по този начин и не съумя да подари с правоприемник Кобрата, което съгласно слуховете е и една от аргументите за краха на 13-годишната им връзка. " Андреа е един неповторим човек. Няма по какъв начин някой като мен да е бил с някого толкоз дълго време ей по този начин. Ще приема виновността в себе си, че с Андреа не успяхме ", призна наскоро Кубрат Пулев.

Макар и да признава, че с боксьора са разграничени, Андреа дава отговор сбито на въпроси, свързани с връзките им. Песента й " Егоист ", която е отдадена точно на връзките й с Кубрат, поражда във почитателите й въпроса дали самата певица е такава и какво счита за хората, които са крайни егоисти, написа " България Днес "

" Когато егоизмът мине всевъзможни естествени граници, дотам, че да малтретираш хората към себе си. Мисля, че мога да нарека тези хора духовни джуджета ", дава отговор Андреа.

След като оповестиха раздялата си с недомлъвки, Кубрат и Андреа още веднъж се събраха, този път наужким. Около мача на Кобрата с Антъни Джошуа русокоската беше неразделно до някогашната си възлюбена, като му засвидетелства поддръжката си. Звездите направиха рекламна фотосесия във Врана, а Андреа отпътува с боксьора за Лондон, с цел да гледа мача онлайн. Няколко месеца по-късно певицата е безапелационна, че двамата нямат нищо общо.

Според осведомени раздялата им е реалност отпреди близо две години. Андреа не издържала на непрекъснатите изневери на Кубрат, за които сигнализира самата тя в мрежата. Певицата хвърли бомбата с няколко поста в обществените мрежи, като упрекна някогашния си обичан, че живее лицемерен живот и че има друга жена. Андреа даже разкри самоличността й. Според певицата брокерката Розали Петрова се е наместила в леглото и сърцето на Пулев. Попфолк звездата пусна фотоси на любовницата на Кубрат. Няколко дни по-късно Андреа загатна още веднъж с пост в мрежата, че е била насинена от Кобрата. Спекулациите към възможния побой по този начин и не бяха разяснени от звездите.

В момента русокоската е сама и се любува на свободата си. Освен че си направи чисто нов бюст в клиника в Истанбул, Андреа уголеми леко и устните си. Певицата, която напълно скоро даде обещание да излезе и новата й ария, обикаля екзотичните дестинации, като компания й вършат главно дами. Андреа възнамерява и нов бизнес, като залага на онлайн продажби на нейни облекла. Тя към този момент продава част от старите си рокли на цени от 75 до 325 евро. От фотосите в профила й излиза наяве, че множеството от облеклата са част от атрибут от клипове или са носени на разнообразни публични събития. Продават се и тениски с нейния лик, които варират от 15 до 35 евро. В уеб страницата се оферират и кейсове за телефон със фотоси на Андреа за 15 евро.

Певицата признава, че нееднократно е мислила да заживее в чужбина. Андреа от дълго време съумява да построи интернационалната си кариера, като покори върхове в Румъния и Албания. Самата тя обаче разкрива, че би живяла в меката на звездите Холивуд.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР