След масираната акция по издирването на изверга, трупът му бе

...
След масираната акция по издирването на изверга, трупът му бе
Коментари Харесай

Сърцата Ни Се Късат. Вижте Какво Съобщиха Току-Що За Нанси, Която Беше Зверски Убита От Росен Ангелов. Почивай В Мир

След масираната акция по издирването на изверга, трупът му бе открит в изоставена вила над село Луково. През седмицата стана ясно, че Ангелов се самоубил с оръжието, с което е разсрелял фамилията, написа Пик.

Според наши източници късно в сряда трупът на Нанси е бил освободен от моргата на Съдебна медицина, а през вчерашния ден към 14 часа положен в гробищен парк на кюстендилско село. Както нашата медия заяви след нещастието, Нанси Иванова е била ученичка в 23-то СОУ " Фредерик Жолио-Кюри " в столичния квартал " Редута ".

По гледище на родителита на съучениците, децата не са пътували за опелото й, защото са разумно са претърпели мъчно гибелта й. Учениците от 10 В клас, профилиран в специалността " Бизнес и предприемачество ", са уважили паметта на приятелката си с рози и лалета.

Също през вчерашния ден, 11 януари, бе заровен и приятелят на Нанси - Боби в гробищата на Гниляне. Останалите жертви - Неделчо и Георги Юнакови се чака да бъдат заровени в Сапарева баня. Засега няма информация къде ще последният дом на Кети Кюхова. Живите родственици на съдбовната жена я упреквали за трагичната кончина на детето й.

Както стана ясно в процеса на следствието, Росен Ангелов, с който Кети е имала връзки, е избил семейството от ревнивост.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР