След летния двубой в боксофиса битката Барбенхаймер“ се насочва към

...
След летния двубой в боксофиса битката Барбенхаймер“ се насочва към
Коментари Харесай

Залагането започна: Барби или Опенхаймер

След летния дуел в боксофиса борбата " Барбенхаймер “ се насочва към уеб страниците за онлайн хaзарт в Съединените щати.

Ню Джърси, Масачузетс и пет други щата разрешават зaлагания на премиите “Оскар “, които ще се раздават тази неделя. Както стана традиция от към този момент състоялите се редица церемонии с влиятелни кино оценки, " Барби " и " Опенхаймер " водят по брой номинации в най-престижните категории.

Седмица преди церемонията възможностите на " Барби “ бяха 35 към 1, до момента в който вероятността водач да бъде " Опенхаймер " е изчислена на 96,77%. Така че в случай че заложите на него 50 $, ще спечелите единствено 1 $, тъй като прогнозата не носи риск, оповестява Ройтерс, представен от " Телеграф ".

Рекорди

Популярността на двата кино лентата евентуално ще докара до рекордни суми. Законните зaлагания за най-важните награди на филмовата промишленост започнаха в Ню Джърси през 2019 година От 2018 година насам Върховният съд на Съединени американски щати позволи зaлаганията в цялата страна. Държавните чиновници го възприемат като метод да усилят данъчните доходи и да предпазят хората от противозаконен комaр. Зaлагането на оскари е дребна част от бизнеса, само че дава късмет на казината и интернет приложенията да привлекат участници, които не се интересуват от спортни събития.

Освен в Ню Джърси и Масачузетс зaлагането на оскари е позволено в Мичиган, Индиана, Аризона, Канзас и Луизиана. Калифорния, домът на премиите на Академията, не го разрешава.

Канада не остава по-назад. В Онтарио се, отваря нов раздел оферират зaлози за това кое облекло на Барби ще носи актрисата Марго Роби или дали някой ще падне, до момента в който приема премия.

Докато “Барби " завоюва боксофис борбата с 1,4 милиарда $ от световни продажби на билети, “Опенхаймер " е безапелационен водач за трофей за най-хубав филм. Филмът сграбчи най-хубавите призове на Златен глобус, Наградите на Гилдията на актьорите и други състезания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР