След Леонардо Дикаприо и Жизел Бюндхен, които са прочути екоактивисти,

...
След Леонардо Дикаприо и Жизел Бюндхен, които са прочути екоактивисти,
Коментари Харесай

Светска суматоха: Климат и звезди

След Леонардо Дикаприо и Жизел Бюндхен, които са фамозни екоактивисти, още един холивудски артист се включи в климатичните митинги.

Става дума за британеца Бенедикт Къмбърбач, който беше видян в редиците на деятелите от придвижването " Екстиншън рибелиън ". Не е изненадващо, че известният с функциите си на Шерлок Холмс и Доктор Стрейндж британец е решил да ги поддържа, тъй като не може да се отхвърли, че техните митинги са извънредно атрактивни, постоянно са придужени с доста музика и разнообразни провокации, което може би е много сполучлив ход, тъй като притеглят интереса на обществото. При последния им митинг в Лондон, бяха паркирали катафалка в центъра на английската столица, а върху нея имаше ковчег с надпис " нашето бъдеще ".


Семейство Кардашиян - постоянно им се смеят, че са известни единствено, тъй като са известни. Животът им е наличен за всички телевизионни фенове. Риалити звездите Ким Кардашиян и сестра й Кортни взеха решение да се върнат към арменските си корени, а визитата им в Ереван, предстоящо беше снимана до последната детайлност.

Среща с президента Пашинян, присъединяване във конгрес за нови технологии и едно доста персонално събитие - кръщене на три от четирите им деца с рапъра Канйе Уест. Това е дребна част от натоварената стратегия на Ким Кардашиян в родината на нейните баба и дядо.

Самата тя се старае да избяга от облика си на риалити звезда. През последните няколко години интензивно се бори за правата на дами, както и за по-добри условия в пандизите.
Ким Кардашиян: Ооо, имам толкоз доста задължения! Знаете, че изучавам наказателно право и непрекъснато чета всякакви контракти, документи... комплицирано е. Харесва ми и го върша с готовност, само че ще забележим дали ще се трансформира в специалност. Може пък да вляза в политиката - не се знае.
И въпреки всичко не крие, че обича и чисто женските занимания.
Ким Кардашиян: Преди ходех на масаж най-малко един път седмично, постоянно посещавах козметик. Сега нямам толкоз време. Уча, работя, грижа се за децата. Едва, когато ги приспя, намирам един час за себе си. Кръстила съм го " златния час ". Това време си е единствено за мен. Тогава отивам на маникюр, солариум - всичко, което ми припомня, че съм не просто майка, само че и жена, освен това поддържана!
Кардашиян показа, че доста би желала да се запознае с екоативистката Грета Тунберг и й насочи покана за вечеря.
Ким Кардашиян: Тя е толкоз смела! И аз пуснах пост за нея! Възхищавам се на Грета, тъй като се изисква голяма храброст да се опълчиш на огромните и да се бориш за идеята си. Аз и децата ми се стараем да живеем допустимо най-екологично - в дома ни не се използва пластмаса, рециклираме и даже си имаме компост.
На потегляне от Армения, сестрите Кардашиян дадоха обещание с изключение на да разпространяват страната като туристическа дестинация, да стартират и бизнес там, с което да подкрепят локалната стопанска система.


И последно по тематиката Грета - нещо, което сигурно ще разсъни тези от нашите фенове, които към момента ни гледат с полуотворени очи. Всички чухме речта на младата активистка пред Организация на обединените нации, само че мисля, че има и една по-интересна нейна версия.

Е, Грета Тунберг се снабди с много приветлив ремикс на речта си, а точно - с дет метъл версия. Създателят на това парче акцентира, че никога не се подиграва на момичето, а просто думите й са му се сторили съвършени за текст на метъл ария. Не знаем по какъв начин е реагирала самата Грета, само че съгласно мен е много занимателно и би трябвало да гледаме на сходни неща с възприятие за комизъм.


Смразяваща, само че и доста красива - Анджелина Джоли за повторно влиза в ролята на Злодеида. Господарката на злото се завръща на огромния екран, само че не филмът, а звездното наличие на Джоли са същинската сензация.

След продължаващ повече от три години бракоразвод с Брад Пит, взаимна замяна на обвинявания сред тогавашните влюбени и борба за настойничество върху децата им, Анджелина сподели едно въпреки не и ново, то от дълго време забравено свое лице - смирена, зряла и отдадена на кариерата си.

Джоли видимо приказва за героинята си, само че всяка нейна дума звучи като че ли става дума за самата нея.

Анджелина Джоли, актриса: Дълго време е страдала, минала е през доста компликации... Когато ти се случват ужасни неща в живота, няма по какъв начин да не се промениш, няма по какъв начин да не изпаднеш в дупка, а в случай че намериш сили - и да се опиташ да изплуваш на повърхността. Задаваш си въпроси като: " Достатъчно добра ли съм? Добра майка ли съм? Коя съм в действителност? ".

Актриса, продуцент, герой за правата на дамите, деятелен участник в редица благотворителни акции. Анджелина Джоли е всичко това. Но и майка. На премиерата на новия й филм, по аления килим я придружаваха 4 от 6-те й деца.

Анджелина Джоли, актриса: Старая се да ги изучавам най-много да бъдат положителни хора. Да осъзнаят, че хората са разнообразни, че от време на време ще ни нараняват, само че несъзнателно. Но ги изучавам в никакъв случай да не затварят сърцата си, тъй като най-хубавото следва.


Тази седмица беше определена новата Мис Турция. Тя е 22-годишната Симай Расимолу, а повода да й отделим няколко минути и в нашия ефир, е фактът, че хубавицата е щерка на изселници от Джебел. Родената в Истанбул госпожица не крие българските си корени, а точно това стана мотив за наслада и у нас. Красиви са си гените тук, ето и следващото доказателство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР