След легендата Красимир Зафиров и бившият централен нападател на Спартак

...
След легендата Красимир Зафиров и бившият централен нападател на Спартак
Коментари Харесай

Бивш №9 с послание към спартаклийската общност!

След легендата Красимир Зафиров и някогашният централен нападател на Спартак Иван Петров поддържа самодейността на почитателите за връщане на парцелите на футболния клуб.



Петров насочи обръщение до спартаклийската общественост, което публикуваме без редакторска интервенция:

„ Пише Ви един свободен човек – споделям се Иван Петров. Бях централен нападател, синята 9-ка на оня прочут и популярен ФК „ СПАРТАК “ – ВАРНА в интервала 1974-1990 година. През 2015 година на общо клубно заседание бях определен за ръководител на управителния съвет. Какво забравих в моя футболен дом?! МРАК, КОРУПЦИЯ И ТИНЯ!!! Де факто един банкрутирал клуб! Решихме да стартираме от нула. Изчистихме всичката тази нечистотия. Инвестирахме напълно единствено в ДЮШ. Една година нямахме мъжки внушителен тим и тъкмо тогава през лятото на 2016г., когато учредихме този, сегашният ФК “СПАРТАК – 1918 “, част от членовете на Общото заседание направиха един, бих го нарекъл, авансово скроен, вътрешно клубен прелом. Днес резултатите на техните старания да бъдат в управлението на ФК, в този момент на всички спартаклии са ясни – ТРАГЕДИЯ, СРАМ И ПОЗОР! На тази 27-годишна подигравка трансформирала нашия обичан СПАРТАК в един огромен футболен БАРДАК! Сега, ние същинските, почтени спартаклии,  дошло е врене да кажем КРАЙ НА УНИЖЕНИЕТО, за това е моето обръщение към всички Вас:

„ Човек спартаклия, който не обича своя обичан тим на „ соколите ” и родината си, не може да обича нищо. Нека дружно единни да се съберем на 17.10.2017 година (вторник) от 18:00 часа, там на площада пред Община Варна, по този начин цяла футболна България ще разбере и ще види, че той – спартаковския дух е жив! Бунтът на „ СОКОЛИТЕ “ за цялата истина е почнал! Искаме от кмета и общинския съвет на град Варна да ни бъде върната спортната база, стадионите „ СПАРТАК “ и „ ЛОКОМОТИВ “, дружно с прилежащите към тях територии. Така ще спечелва една правдивост.

За всички нас „ СПАРТАК “ е идея, за която се раждат, живеят и умират хора, съхранили в своите сини сърца, възприятието към този обичан тим на „ СОКОЛИТЕ “.

Дълбок реверанс пред всички, тези генерации именити футболисти, които играха с достолепие и чест, защитавайки святата синя фланелка на ФК “СПАРТАК “.

Нашата борба за цялата истина продължава до край! ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР