След коронавируса най-обсъжданата тема е настъпващата икономическа криза. За професионално

...
След коронавируса най-обсъжданата тема е настъпващата икономическа криза. За професионално
Коментари Харесай

„Карай направо“ с бившия финансов министър Милен Велчев

След ковид най-обсъжданата тематика е настъпващата икономическа рецесия. За професионално мнение по въпроса водещата на „ Карай напряко “ – Диана Найденова се срещна с някогашния финансов министър Милен Велчев . Пред нея той показа, че ни чака по-тежка рецесия от тази през 2008г., само че защото не поражда на база на стопански аргументи, се надява следствията от нея да са по-краткосрочни.

Бившият министър счита, че ограниченията са навременни, само че би трябвало да бъдат разширени. По думите му страната би трябвало да вземе външен дълг , с цел да поддържа бизнеса с повече финансови средства. За разлика от доста свои сътрудници, Милен Велчев има вяра, че държавното управление не би трябвало да разделя бизнеса на дребни и огромни предприятия, а да се опита да помогне на допустимо по-голям брой компании да запазят работните места.

Пандемията сложи пред тестване всички сфери на публичния живот. Светът е подложен пред предизвикателство, а въпросите за бъдещето са доста. Очаква ли ни безработица и по какъв начин коронавирусът въздейства на стопанската система, отговорите на тези и още въпроси в новия епизод на „ Карай напряко “.

За да намерите отговорите на доста въпроси, гледайте „ Карай напряко “ тази събота, 28 март , незабавно след централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР