След конституционните промени вие контролите изцяло съдебната власт политически, което

...
След конституционните промени вие контролите изцяло съдебната власт политически, което
Коментари Харесай

Иван Гешев пред депутатите: Смешно е да говорите за групи за влияние, след като вие сте най-отгоре на хранителната верига

„ След конституционните промени вие контролите напълно правосъдната власт политически, което в никакъв случай не се е случвало и в последна сметка няма разделяне на управляващите. Смешно е да говорите за групи за въздействие, откакто вие сте най-отгоре на хранителната верига “.

Това съобщи някогашният основен прокурор по време на чуването си от депутатите  от краткотрайната парламентарна комисия , която ревизира активността на Мартин Божанов – Нотариуса. На съвещанието бяха поканени и Борислав Сарафово и Сотир Цацаров , само че те обявиха, че не могат да се явят, защото сега тече публично следствие по случая.

Диалогът сред ръководителя на комисията Никола Минчев и Иван Гешев още първоначално стартира доста остро. Бившият основен прокурор атакува директно Минчев, че е съден от него за клюка , а единствената цел на депутатите била да си създадат избирателен ПР, защото нито имали опция, нито предпочитание да реализират нещо значително в комисията.

Минчев от своя страна зададе въпрос на Гешев дали ръководената от него прокуратура е разследвала групи за въздействие и с каква информация разполага той по случая. Председателят на комисията жегна в допълнение някогашния основен прокурор, като му съобщи, че по негово време следствията са били правени от публицисти , а не от съответните органи.

Гешев от своя страна отвърна, че такива групи за въздействие има най-много в Народното събрание и в министерствата . По думите му това, което виждат българските жители са единствено признаците, а аргументите са политическата класа и това, че тя не желае да одобри съответното законодателство, с цел да вкара нарушителите в пандиза. 

Цената за издаване на персонална карта се покачва двойно

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР