След като Volkswagen обяви, че компанията удължи заводската гаранция на своите нови

...
След като Volkswagen обяви, че компанията
удължи заводската гаранция на своите
нови
Коментари Харесай

Volkswagen удължи заводската гаранция и на лекотоварните си коли

След като Volkswagen разгласи, че компанията удължи заводската гаранция на своите нови леки коли автомобили с , в този момент същото направиха и от лекотоварното подразделение на марката- Volkswagen Commercial Vehicles.

Удължената световна гаранция на Volkswagen Commercial Vehicles се отнася за всички представители на моделите Amarok, Caddy, T6/T6.1 и Crafter, формалната заводска жаранция на които изтича в интервала 1 март- 31 май тази година.

"Традиционно, ние предлажаме гъвкави решения на нашите клиенти, и заради тази причина ние удължаваме гаранционния период с три месеца ", разясняват от лекотоварното поделение на Volkswagen. "В резултат на ограничените възможности на сервизите, доста от нашите сътрудници по целия свят не са били в положение и не са в положение да предложат общоприетите си услуги за обслужване на фона на сложната коронавирус рецесия. През последните няколко седмици, доста ог нашите клиенти по целия свят са изпитали сериозни ограничения, когато са потърсили обслужване по гаранцията на новия си автомобил ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР