След като вече сте похарчили трудно спечелените си пари за

...
След като вече сте похарчили трудно спечелените си пари за
Коментари Харесай

Страхотни раници, с които да си носите лаптопа

След като към този момент сте похарчили мъчно извоюваните си пари за преносим компютър, в този момент имате потребност и от средство за безвредното му преместване. На пазара могат да се намерят извънредно доста раници, в които апропо може да се постави и компютър, само че не всички са основани особено с тази цел. Този вид раници имат подплатени отделения за преносими компютри, таблети, фотоапарати и друга потребителска електроника, а някои са с вградени акумулатори и доста разнообразни функционалности. Когато търсите раница, с която да отбраните инвестицията си, евентуално желаете и нещо комфортно за носене, да е леко, да разполага с доста място и да може да издържи теста на времето. Всъщност, има много защо да се намерения когато става въпрос за съвършената раница за преносим компютър и по тази причина ние сме отсреща – да ви предложим няколко страхотни разновидността.

 Страхотни раници, с които да си носите преносимия компютър Какво би трябвало да ни интересува при избора на раница за преносим компютър Вече споменахме, че на процедура всяка раница може да носи преносим компютър, само че сигурно бихте желали такава с подплатено поделение за портативни компютри, което да пази машината от влага и течности. Разбира се, закупуването на калъф за преносим компютър е един вероятен способ за справяне с казуса, само че чантите, проектирани със специфичен джоб за преместване на преносими компютри, постоянно оферират спомагателна отбрана, като са повдигнати над дъното на раницата. Този подплатен джоб нормално се предлага и със независим цип, тъй че да не е нужно да ровите в главното поделение и да се забърквате с всички останали неща, които сте натъпкали.
Нещо, което никога не би трябвало да подценявате когато купувате раница за преносим компютър, е дали в действителност, може да побере портативната машина, с която разполагате. Не е инцидентно, че този вид раници се оферират за съответен размер преносим компютър – бил той 13-, 14-, 15-, 16-, 17- или 19-инчов. Освен в случай че не разполагате с доста друга електроника, няма потребност да носите със себе си тази спомагателна маса (примерно, имате 13-инчов преносим компютър, само че сте си взели раница за 17-инчов).
Не на последно място, поставете качеството пред количеството, когато става въпрос за джобовете. Разбира се, чанта с 25 джоба може да звучи превъзходно, само че в случай че са толкоз огромни, че да съхраняват флашки и акумулатори, няма да ви свършат изключително добра работа. Помислете за наличната техника, която бихте желали да носите със себе си и дали ще се побере измежду другите джобове. Бюджетната раница – Mancro Laptop Backpack Съвместимост: до 17-инчов преносим компютър
Обем: 35 литра
Тегло: 700 грама
Размер: 48см x 35см x 20см

 Страхотни раници, с които да си носите преносимия компютър

Раницата за преносим компютър Mancro е на изумително ниска цена (около 50 лв) поради потенциала и направата. Разполага с изцяло задоволително място за 17-инчов преносим компютър, таблет, а и е разполагаем USB порт, с цел да получавате зареждане от външна батерия в раницата. Вътре ще намерите три съществени джоба, както и девет по-малки.
Златната среда – Incase Icon Lite Pack Съвместимост: до 15-инчов преносим компютър
Обем: 12 литра
Тегло: 780 грама
Размер: 48см x 30см x 20см

 Страхотни раници, с които да си носите преносимия компютър

За раница междинен размер и с много прилична цена Icon Lite Pack на компанията Incase е измежду най-хубавите раници за преносим компютър. Направена е от висококачествена материя и с доста здрави шефове, проектирана да носи 15-инчов преносим компютър в непромукаем джоб, дружно с спомагателни неща, като тетрадка или батерия. В горната част на раницата е разполагаем и специфичен джоб за телефон. Външната част наподобява непретенциозна и много базова, само че това е част от привлекателността на Icon Lite Pack. За дълъг път Neweex Backpack Съвместимост: до 15-инчов преносим компютър
Обем: 26 литра
Тегло: 1.5 кг
Размер: 48см x 32см x 17см

 Страхотни раници, с които да си носите преносимия компютър

Това в действителност, е сполучлив Kickstarter план с концепцията за all-in-one раница, която освен може да придвижва скъпата ви електроника, само че и да е с задоволително място за багаж. Помислено е за особено място за облекла, както и за тоалетни такъми и несъмнено, че има задоволително място за 15.6-инчов преносим компютър, както и таблет, акумулатори, а за какво не и всички кабели и зарядни устройства, които можете да носите. Наличен е даже прикрит джоб за документи, както и каишки за бърз достъп. Премиум дизайн на премиум цена – Peak Design Everyday Backpack Съвместимост: до 16-инчов преносим компютър
Обем: 30 литра
Тегло: 1.54 кг
Размер: 51см x 33см x 59см

 Страхотни раници, с които да си носите преносимия компютър

Peak раниците са едни от най-добре изглеждащите раници на пазара. Но с изключение на очевидния първокачествен външен тип, разполагат и с чутовна цена – не всеки може да преглътне към 600 лева за раница. Всеки лев обаче, като че ли е отишъл по предопределение. Огромно пространство за всевъзможен тип техника, скрити джобове, разширяемо пространство, отбрана срещу кражба, плюс направа с материали, които като че ли биха издържали нуклеарен холокост. Наличен е и по-малък модел с размер от 20 литра. Накратко, премиум раница на премиум цена.

 Страхотни раници, с които да си носите преносимия компютър Хибридна чанта за преносим компютър – Solo Duane Hybrid Briefcase Съвместимост: до 15-инчов преносим компютър
Обем: 12 литра
Тегло: 950 грама
Размер: 32см x 43см x 13см

Хибридната чанта Solo Duane наподобява като класическа бизнес чанта денем, само че през нощта се трансформира в по-небрежна раница. Можете да я употребявате като куфарче при по-официални моменти или да свържете две каишки в задната част на чантата, с цел да я превърнете в същинска раница. Това е много неповторим метод към нещо, което нормално се смята за консервативна територия.

 Страхотни раници, с които да си носите преносимия компютър

Чантата коства към 100 лева и умерено побира преносим компютър до 15.6 инча, като има специфични джобове за таблет, телефон, Kindle, портфейл и ключове.

 Страхотни раници, с които да си носите преносимия компютър
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР