След като вече 19 от общо 20-те квоти за директно

...
След като вече 19 от общо 20-те квоти за директно
Коментари Харесай

Ще успеят ли хървати и французи да вземат своето?

След като към този момент 19 от общо 20-те квоти за непосредствено класиране на Евро 2024 бяха взети, през днешния ден ще стане ясно и кой ще завоюва последната вакантна такава.

Хърватия приема Армения в Загреб с мисъл за победа, тъй като единствено тя ще подсигурява на „ шахматистите “ присъединяване във финалите.

ДНЕС, 21:45 ЧАСА, ХЪРВАТИЯ – АРМЕНИЯ

Домакините си върнаха второто място в групата, откакто в събота победиха с 2:0 в Латвия, а Уелс стъпи на погрешно и взе единствено точка след 1:1 вкъщи точно против Армения. Сега възпитаниците на Златко Далич са наясно, че в случай че не завоюват, до момента в който по същото време „ драконите “ бият Турция у дома, ще би трябвало да играят баражи през месец март. Добрата вест за тях е, че гостите идват в серия от 5 срещи без триумф, включително и една контрола. Освен това, Армения завоюва единствено 2 от последните си 13 визити в евроквалификациите, отстъпвайки в цели 9 от случаите, по този начин че…

ПРОГНОЗА:    1




ДНЕС, 21:45 ЧАСА, ГЪРЦИЯ – ФРАНЦИЯ

През уикенда гостите сложиха връх за най-изразителна победа в квалификации за Европейско състезание, разбивайки с 14:0 новобранеца Гибралтар, а в този момент ще опита да повтори достижението на Португалия и да завърши пресявките със стопроцентов актив от точки. „ Петлите “ от дълго време си осигуриха предварително първото място в групата, до момента в който Гърция ще финишира на 3-то място в крайното класиране, без значение от резултата през днешния ден. Комшиите досега записаха 4 триумфа и 3 провали като нямат реми и мъчно ще съумеят да измъкнат нещо от Франция, въпреки да се чакат много рокади в състава на Дидие Дешан.

ПРОГНОЗА:    2


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР