След като вчера ви показахме снимка от среща между Алекс

...
След като вчера ви показахме снимка от среща между Алекс
Коментари Харесай

Алекс и Виктор на по пица след предаването

След като през вчерашния ден ви показахме фотография от среща сред Алекс и Виктор от „ Ергенът “ в столично заведение се оказа, че следва и продължение. Самоуки папараци са ги хванали по време на разходка, а Виктор носи 2 кутии с пица.

Снимката сигурно е доказателство за околните им връзки. Двамата са очевидно щастливи, доказателство са необятните им усмивки. Продължава обаче чуденката към тяхната обществена среща безусловно дни преди финала!

Дали ще бъдем сюрпризирани от победителката – следва да разберем.

Предстоят изненади: Последна Церемония на розата в „ Ергенът “


Изключително прочувствен и изпълнен с изненади дава обещание да бъде предпоследният епизод на най-романтичното телевизионно риалити в българския ефир „ Ергенът “ този четвъртък (19 май) от 21:00 ч. по bTV. След трагичните събития, които раздрусаха имението предходната седмица, Виктор ще бъде изправен пред един от най-трудните избори до този миг. Той няма да скрие от феновете какво значи за него всяка една от дамите и какви са в неговите очи взаимоотношенията, които е построил с Александра, Дениз и Виктория.

„ Привлечен съм от тези три дами по друг метод, само че ще би трябвало да се разделя с една от тях и това прави избора ми още по-труден “, ще показа първият „ ерген “ на България на прага на едно от най-трудните си решения.

Виктор е подготвил три доста прочувствени изненади за трите си най-специални дами. Каква ще е реакцията на девойките, когато ги видят, феновете ще схванат на следващия ден вечер (19 май) от 21:00 ч. единствено в „ Ергенът “ по bTV. Виктор ще посвети останалата част от деня си на вълнуващи самостоятелни срещи и с трите дами. Заедно с Александра ще се разходят по Ликийската пътека – най-дългата пътека в света, дълга повече от 500 км, с Дениз ще посетят изоставения нереален гръцки град в Турция – Каякьой, а с Виктория ще се усамотят на горски пикник.

В края на вечерта феновете ще станат очевидци на последната Церемония на розата. „ Чувам сърцето си по какъв начин тупка и чувствам гласа му все по-ясно. Всеки път, когато Виктор ме пита: „ Ще приемеш ли тази роза “, в сърцето ми нахлува наслада “, не крие вълнението си едната от дамите. „ Не желая тази приказка да свършва. Виктор прекатурна визиите ми и с наближаването на финала се усещам все по-напрегната “, споделя втората дама, достигнала до финала.

„ Чувствам се извънредно разчувствана и не знам какво да чакам. Виждам, че Виктор има доста мощна благосклонност към мен. Със сигурност има и химия, само че въпреки всичко разбирам, че конкуренцията е извънредно мощна “, споделя последната от трите дами, с което разкрива, че се опасява от решението на Виктор.

Не пропускайте предпоследния епизод на „ Ергенът “ този четвъртък от 21:00 ч.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР