След като в периода 2020-2022 г., Владимир Михайлов стана мегазвезда

...
След като в периода 2020-2022 г., Владимир Михайлов стана мегазвезда
Коментари Харесай

Владимир Михайлов: След смъртта на баща ми преживях 2 кошмарни години

След като в интервала 2020-2022 година, Владимир Михайлов стана мегазвезда със сериала „ Братя “, тази година той още веднъж стана основно настоящо лице в ефира на Нова тв, само че със спечелването на формата „ Като две капки вода “.

 

Той победи с имитацията на Васил Найденов и завоюва чисто нов автомобил, което пък наложи да се захване с шофьорски курсове, защото няма брошура. Зарича се, че това ще се случи в най-скоро време. Не крие, че от години брачната половинка му Михаела го вози и добавя, че тя даже има златен ваучър, защото е извънредно деликатен водач.

 

Споделя, че към момента не може да повярва, че Стефан Димитров ще му подари своя ария и добавя, че даже не знаел, че двамата с Васил Найденов ще участват на финала. Освен това споделя, че влезнал в „ Капките “ с концепцията да остави сърцето си в шоуто.

 

Относно героя му Денис Топал, Влади споделя, че той постоянно ще му остане безценен, защото за него не е единствено ефирен воин, а резултат от труда на цялостен един екип. Макар да му липсва, осъзнава, че „ Братя “ е трябвало да има своя край, който да е съответен и в точния момент. В противоположен случай историята щяла да се разводни и да се изгуби силата на персонажите.

 

Като най-труден миг в персонален проект недвусмислено показва кончината на татко му, след която претърпял две кошмарни години. Именно брачната половинка му Михаела била индивидът, който му оказал помощ да излезе от дълбоката рецесия. 

 

Признава, че от време на време му се случва да си изпусне нервите в напрегната обстановка, само че бърза да посочи, че не се гордее с това. Категоричен е, че не това е методът за решение на проблемите. Затова приканва всички за повече толерантност, мисъл и грижа.

Инфо: Уикенд

Тагове: Владимир Михайлов „ Като две капки вода “ актьор певец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР