След като участва в първите три кръга за сезон 2023

...
След като участва в първите три кръга за сезон 2023
Коментари Харесай

Алпин се връща към синьото от Гран При на Азербайджан

След като взе участие в първите три кръга за сезон 2023 във Формула 1 с напълно розова разцветка тимът на Алпин ще се върне към своя обичаен цвят – ярко синьо от идната в края на седмицата Гран При на Азербайджан.

За втора поредна година основаният в Енстоун екип стартира сезона в розово, цвета на генералния спонсор на отбора – BWT. Този път обаче тази разцветка бе употребена в три, а не в два спортни уикенд, както бе през 2022.

Още при представянето на А523 бе оповестено, че след Гран При на Австралия Алпин ще се върне към синьото, а от отбора още веднъж потвърдиха, че това ще се случи. Така от старта в Баку в края на тази седмица до края на сезона Пиер Гасли и Естебан Окон би трябвало да се състезават в синьо, въпреки и не по целия корпус на колата. Страничните въздушни кутии и главните профили на предното и задното крило ще продължат да са розови поради брандинга на BWT.

Тази синя разцветка бе употребена и по време на предсезонния тест в Бахрейн в края на февруари, само че Алпин я размени с розовата за Гран При на Бахрейн. Освен в Бахрейн и Австралия тя бе употребена още и в Саудитска Арабия.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР