След като Туитър сигнализира публикация на американския президент заради "възхвала

...
След като Туитър сигнализира публикация на американския президент заради "възхвала
Коментари Харесай

Фейсбук отказва да премахне публикациите на Доналд Тръмп

След като Туитър алармира обява на американския президент поради "възхвала на насилието ", Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се почувства жертва на политическа цензура и предприе борба против обществената мрежа, която смъкна една от изявленията му за безредиците в Минесота. Facebook обаче отхвърля да отстранява изявленията на Тръмп, осведоми Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Според създателя на Facebook (Facebook) Марк Зукърбърг изявленията на американския президент не съставляват "непосредствена заплаха ". В обръщение в обществената мрежа Зукърбърг изяснява за какво е направил този избор: "Зная, че доста хора ни се сърдят, че не модерираме изявленията на президента, само че съгласно нас би трябвало да разрешаваме изложение на всякакво мнение, доколкото то не включва непосредствена заплаха ".

Зукърбърг отговори на заканите на Тръмп да закрива обществени мрежи

Преди това той беше защитил тази позиция пред Фокс нюз (Fox News): "Имаме друга политика. Просто съм уверен, че Facebook не би трябвало да бъде съдия на истината за това какво споделят хората в интернет ". Мнозина консуматори го упрекнаха по-късно изявление, че взима страната на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Туитър алармира поста на Тръмп за "възхвала на насилието ", само че той още стои. Американският президент беше реагирал на конфликтите в Минеаполис. "Щом стартира плячкосването, стартира пукотевица. Мерси! ", написа той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР