След като три месеца Тита и гаджето й Виктор криеха

...
След като три месеца Тита и гаджето й Виктор криеха
Коментари Харесай

Тита се върна при гаджето си Виктор с подвита опашка на Великден! Вижте с кого певицата се опита да го замени, но той не я отрази

След като три месеца Тита и гаджето й Виктор криеха раздялата си, тези дни двамата са решили да си дадат късмет, да си простят и да опитат още веднъж да бъдат дружно, научи HotArena.

Разлъката е настъпила още през февруари и съответствува с началото на имитаторското музикално шоу „ Като две капки вода “. Виктор научил, че Христина Христова, както е същинското име на изпълнителката, точи лиги по Папи Ханс и по всякакъв начин му се натискала и правила опити да го смъква.

Тогава момчето без да се замисли поставило завършек на 2-годишната връзка, която с Тита градили, до момента в който тя взела да се отчуждава.

Протежето на Криско в действителност имало мераци към Папи Ханс, само че след случката му с Дара той си е сложил ясна цел – да бъде единствено с богати дами, които да го устоят. Тита към момента разчитала на родителите си и някак си не попадала в таргета на Папи.

В последна сметка певицата от Силистра си подвила опашката и се завърнала при Виктор, а той взел, че я приел назад. А и младежът бил много добра партия, която не е за изпускане – хем добре изглеждащ, хем от заможно родословие.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР