След като тази сутрин първо се видя с лидера на

...
След като тази сутрин първо се видя с лидера на
Коментари Харесай

Тихановска при хваналите се гуша за гуша Габриел и Денков

След като тази заран първо се видя с водача на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията в НДК, водачът на беларуската съпротива Светлана Тихановска посети и министерски съвет, където бе посрещната от тандема Денков – Габриел, макар тежките условия които Нционалния съвет на ГЕРБ сложи пред ПП-ДБ за ротацията.

Най-важното е тя към този момент да е през 15 месеца, а Денков да остане вицепремиер и министър на образованието.

„ Беларус е печален образец за това по какъв начин в една развита европейска страна, с доста положително обучение, просвета, технологии и развита стопанска система, може да бъдат „ счупени “ демократичните правила и резултатът да бъде установяването на тирания “. Това сподели министър-председателят акад. Николай Денков след среща с водача на беларуската съпротива Светлана Тихановска в Министерския съвет.

Премиерът беше безапелационен, че този образец би трябвало да ни бъде пред очите, тъй като няма страна, която да е застрахована от такова развиване. „ Единствената застраховка е да бъдат спазвани демократичните правила, да няма хора с неограничена власт, тъй като историята демонстрира, че изкушението да се отиде към диктаторски режим е извънредно огромно “, уточни акад. Денков.

Светлана Тихановска благодари за поддръжката на България по пътя за свободата на Беларус. „ В Беларус не може да има мир и сигурност при изискванията сега. Окуражаваме българския народ да поддържа украинците в битката им против Русия “, съобщи още беларуският опозиционер.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР