След като стана ясно, че забавното шоу Като две капки

...
След като стана ясно, че забавното шоу Като две капки
Коментари Харесай

Блиц: Ето кои звезди влизат в Като две капки вода

След като стана ясно, че занимателното шоу " Като две капки вода " се завръща, започнаха спекулации за хипотетичните участници.

Някои сами се оферират на продуцентите и дават обещание невиждано шоу. Факт е, че това е единственото предаване, от което излизаш с позитивен облик. Дори Златка Райкова съумя да излъска скандалния си имидж, написа Блиц.

Писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е един от сигурните участници, твърди изданието. От продукцията убеждават и Тита да се включи, която не е толкоз добра в имитациите, само че ще разчита на гласа си. 



Луда конкуренция тече и сред двама враждуващи гримьори, станали известни в псоледните месеци. Цецо Андреев и Валентин Кулагин също имали мераци за имитаторското шоу, написа още Блиц. Първият сподели във " ВИП Брадър ", че му се отдава да имитира.



Неговият сътрудник Валетин Кулагин, с който враждуват намерено, също  евентуален участник в " Капките ". Той даже декларирал, че ще им вдигне рейтинга с такова шоу, за каквото даже не са сънували. И като нищо ще го направи, откакто изнесе цялостен сезон на " Брадъра " на плещите си. 



Двамата с четките обаче имали изрично условие другият да не бъде част от шоуто, което провалило първичния план на екипа да ги сблъска в предаването и около свадите им зад кулисите. 

Водещи още веднъж ще са сполучливият тандем Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, само че към момента се водят договаряния с журито. Феновете на шоуто откровено се надяват Маги Халваджиян да размени старите муцини на оценяващите. Върви огромна полемика за отстранявате на Фънки.

/ show.blitz.bg. 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР