След като сподели код за сигурност, който му позволи да

...
След като сподели код за сигурност, който му позволи да
Коментари Харесай

Жертва на измама, 63, подиграна от измамник, който се подиграва „ти си толкова дебел“, след като открадна стотици паунда

След като показа код за сигурност, който му разреши да изпрати £400 от нейната сметка в неговата, измамникът грубо се подигра Г-жа Фалконър по телефона.

„ Той се смееше, споделяше, че съм глупава, езикът му беше необикновен. И той сподели, че в случай че желаете да отидете на вашето приложение в този момент, ще ме видите да ви взема парите “, сподели госпожа Фалконър пред BBC.

„ Защо трябваше да го направи? Вече беше взел парите. Той ми се смееше толкоз доста и езикът беше просто ужасяващ, наричаше ме с имена.

„ Той сподели „ толкоз си тъпа, толкоз си глупава “. Просто бях в потрес. “

Г-жа Фалконър, която по-късно получи възобновяване от банката си, добави: „ Не спах тази нощ, тъй като всичко, което чувах, беше гласът му, който ми се смееше и тази корист. “

UK Finance сподели, че £580 милиона са били изгубени от измамници през първата половина на 2023 година, като сантименталните измами и кражбата на идентичност са измежду най-бързо разрастващите се категории.

Детектив служител на реда Рейчъл Робъртс от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР