След като си бил повече от десетилетие с някого, няма

...
След като си бил повече от десетилетие с някого, няма
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Тревожа се за Андреа, прави лудни неща!

След като си бил повече от десетилетие с някого, няма по какъв начин той да ти стане изцяло апатичен. Не и в случай че си естествен човек. При Кубрат Пулев и Андреа ситуацията е същото. Двамата се разделиха преди повече от две години, той към този момент има две деца от новата си половинка Розали Петрова, само че твърди, че още почита и държи на Андреа като човек и другар.

Всъщност певицата съобщи същото наскоро и изясни, че е наясно с това, че Кобрата от дълго време не й е мъж, само че другар и непосредствен ще й остане вечно. Тревожен обаче е фактът, че до момента в който Пулев си продължи живота, Андреа не стопира да цикли. Тя не се допира и даже не поглежда различен мъж, а в последно време стартира да прави странни неща, които очевидно тормозиха и самия Кубрат, написа razkritia.

Близки до боксьора разкриха, че Пулев съществено се разтревожил за душeвността на някогашната си, тъй като ненапълно чувствал виновност към нея. Причината е, че Андреа не стопира да се рови в предишното и пред цяла България, по нощите, вместо да спи, търси свои остарели видеа от Тубата и ги пуска в мрежата едно след друго. Това са елементи от нейни изявленията в малките екрани, отзиви на сътрудници за нея, аплодисменти от другари и прочие...

" Хубави са тези клипчета, само че са отпреди 20 години. И хората по този начин мислят, и аз по този начин мисля - това е малко налудно. И се безпокоя за нея, тъй като е добър човек по душа ", коментирал Кубрат пред другари.

Като не криел, че ще се зарадва откровено в деня, в който Андреа разгласи, че е влюбена още веднъж и има нов мъж до себе си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР