След като сезонът не започна добре за Новак Джокович, очакванията

...
След като сезонът не започна добре за Новак Джокович, очакванията
Коментари Харесай

Проблемите за Карлос Алкарас продължават

След като сезонът не стартира добре за Новак Джокович, упованията бяха Карлос Алкарас да се възползва от спада във формата на сърбина, с цел да се качи още веднъж на първото място.
 Indian Wells 2024 и нашествието на пчели, което прекъсна мач на Карлос Алкарас
Странната причина, поради която прекъснаха мач на Алкарас

Природата е по-силна

Формата на испанеца обаче също не е върхова и от вместо да стане още веднъж международен номер едно загуби една позиция и бе изправарен от Яник Синер. И всичко това макар, че завоюва към този момент един трофей - този от Indian Wells.

Неубедителната игра на Алкарас обаче не е единственият му проблем, тъй като от известно време го преследва травма. Заради болки в дясната ръка Карлос Алкарас се отхвърли от присъединяване в Monte-Carlo Masters - първият огромен шампионат на клей за сезона.

Очакваше се испанецът да е здрав и подготвен за Barcelona Open, където има огромни шансове да забележим в деяние още веднъж и Рафаел Надал. Е, за Надал към момента не знаем, само че за Алкарас е несъмнено, че няма да взе участие, тъй като проблемите за него не престават.

Испанецът се отдръпна от шампионата в Барселона, тъй като същата тази травма, която го спря от участие в Monte-Carlo Masters, няма да му разреши да се състезава и в Barcelona Open.
 Новак Джокович на Monte Carlo Masters - по какъв начин сърбинът дирижира освиркванията на публиката
Когато Новак Джокович дирижира освиркванията

Диригент и международен номер едно в тениса

Карлос Алкарас бе огромният любимец за купата в Barcelona Open, тъй като той завоюва предните две издания на шампионата. След отхвърли му обаче Стефанос Циципас, който спечели Monte-Carlo Masters, се обрисува като един от огромните любимци, пише Australian Associated Press.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР