След като серия от големи земетресения разтърсиха Япония в понеделник,

...
След като серия от големи земетресения разтърсиха Япония в понеделник,
Коментари Харесай

Япония намалява предупреждението за цунами, след като земетресенията разтърсиха региона, но правителството предупреждава за продължаващи вълни

След като серия от огромни трусове раздрусаха Япония в понеделник, държавното управление намали равнището на предизвестие за цунами от най-високо равнище, само че предизвести жителите да не да се върне вкъщи, защото смъртоносните талази и вторични земетресения към момента могат да останат.

Японската метеорологична организация заяви за повече от дузина мощни трусове – в това число с магнитуд 7,6 – в Японско море край крайбрежията на Ишикава и околните префектури, почнали малко след 16:00 часа. локално време.

Предупреждение за цунами се демонстрира по малкия екран в Йокохама, покрай Токио, понеделник, 1 януари 2024 година Япония издаде предизвестие за цунами в понеделник след поредност от мощни трусове в Японско море. (AP Photo/Eugene Hoshiko)

Метеорологичната организация в началото издаде огромно предизвестие за цунами за Ишикава и предизвестия за цунами от по-ниско равнище или рекомендации за останалата част от западното крайбрежие на Хоншу, както и за на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР