След като се завърна преди броени дни от Лондон, фолк

...
След като се завърна преди броени дни от Лондон, фолк
Коментари Харесай

Лидия заряза Наско Колев. В опасна близост е до друг известен мъж

След като се завърна преди броени дни от Лондон, фолк певицата Лидия изненада почитателите си с нов мъж до себе си. В английската столица изпълнителката съумя да съчетае работата с къса отмора.

Какво бе учудването на почитателите ѝ обаче, когато до нея се появи не гаджето ѝ Наско Колев, а различен не по-малко прочут от него мъж.



Оказа се, че изпълнителката от музикалния лейбъл на фолк звездата Галин е в рискова непосредственост до един от участниците в последния сезон на " Игри на волята ". 

Най-вероятно, до момента в който е обикаляла и опознавала непознатия свят,  певицата е попаднала на Илиян от риалити шоуто. Двамата инцидентно се засекли в Лондон, само че пък си спретнали паметен ден, написа " Билц ".

От фотосите излиза наяве, че е посетила " Окото на Лондон ", снимала се е пред Бъкингамския замък, както и че е уловила гледки от улиците на мегаполисния град.



Предполага се въпреки всичко, че Лидия и Наско са били дружно на Острова, въпреки двамата напоследък да не обявяват връзката си. Дали това се случва по молба на продуцента на певицата - Галин, можем единствено да гадаем. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР