След като се провежда това, от опита ми за убийство

...
След като се провежда това, от опита ми за убийство
Коментари Харесай

Гешев: Всеки един един българин, ако сега се наведе, вече няма да може да се изправи

След като се организира това, от опита ми за ликвидиране до политически инсцениран опит за отстраняването ми, в нарушаване на всевъзможни съществени правни правила, в нарушаване на обикновена даже честност, по отношение на основен прокурор, представете си какво значи, и какви гаранции има за всеки един елементарен магистрат, пък и всеки един българин, разяснява основният прокурор Иван Гешев

Той счита, че има заплаха да се върнем във времената, когато ни управляваше в нарушаване на всевъзможни правила за разделяне на управляващите една тричленка или петчленка, наречена в Политбюро, уточни основният прокурор.

Вярвам в сътрудниците си, в правосъдната власт, членовете на Висш съдебен съвет, че няма да влязат в политическия график, може би графика на Делян Пеевски и на Бойко Борисов. И имам вяра в родината и българския народ, сподели Гешев.

Той е убеден, че „ освен ние магистратите, членовете на Висшия правосъден съвет, само че и всеки един един българин, в случай че в този момент се наведе към този момент няма да може да се изправи “.

Етикети: ВССГешев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР