След като се пробва като моделка, актриса и брокер на

...
След като се пробва като моделка, актриса и брокер на
Коментари Харесай

Ново 20: Ирена Милянкова записа трето висше, ще става учителка

След като се опитва като моделка, актриса и брокер на недвижими парцели, Ирена Милянкова счита да придобие следващата си професионална подготовка. Този път тя е решила да става учителка, дочу HotArena.

Многодетната майка, родила цели 6 деца за своите 33 години, се похвали преди дни, че още веднъж върви на учебно заведение. Забременялата на 14 години някогашна манекенка може би има непреживян блян по чина и тебешира, тъй като това е трето подред висше обучение, с което се захваща. Докато е дундуркала многочислените си наследници, тя е сколасала да приключи Арт лицей по екранни изкуства в София, а по-късно да запише „ Кино и телевизионна постановка ” в Нов български университет. Липсва обществена информация дали е съумяла да вземе тапия от последния си курс на образование, само че тези дни Ирена стартира още веднъж да посещава образователни занятия. Този път тя е студентка в Софийския университет, Факултет по науки за образованието и изкуствата.
Справка на „ Уикенд ” сподели, че във въпросния факултет се учат педагогичен специалности, само че по някаква причина, която евентуално е известна на хората по високите етажи на ръководство в университета, той е обособен от Педагогическия. Така или другояче, Ирена Милянкова се е записала точно там. Засега тя не е обявила обществено тъкмо коя компетентност е избрала. Най-вероятно обаче ще я учи задочно, тъй като образователните занятия за нея към този момент са почнали, а годината за постоянните студенти към момента не е открита.

Фактът, че още веднъж е студентка, най-вероятно значи, че хубавата госпожа към този момент няма да взе участие в бизнеса с първокласни недвижими парцели на своя брачен партньор Никола Чолаков. Именно тази работа го събира преди време с благоверната му манекенка, която към този момент му е родила две момиченце (след четирите деца от предходния си брачен партньор Росен Чолов-Чолата). Как Ирена ще намира време да учи, до момента в който се грижи за двете си най-малки деца – на годинка и три години, единствено тя си знае. Вероятно към този момент е наела жена, която да ѝ оказва помощ в домашните отговорности. Бащата Никола поддържа с две ръце решението на жена си да продължава да се образова до безконечност.

Според доста хора концепцията да стане учителка може би е най-хубавата, хрумвала до момента на Ирена по отношение на нейното кариерно развиване. С цели шест деца тя сигурно схваща най-малко от едно – по какъв начин да се оправя с малолетните. Много родители обаче се надяват, че влизайки един ден в клас, няма да „ болести ” наследниците им с концепцията за ранното майчинство, белязала личния ѝ живот, а ще ги убеди първо да станат най-малко пълнолетни, а едвам по-късно са стартират да мислят да бебета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР