След като съпругът й я напуснал, Тони Нелсън от Флорида

...
След като съпругът й я напуснал, Тони Нелсън от Флорида
Коментари Харесай

Колата на самотна майка се развалила насред дъжда. Изведнъж на стъклото почукал непознат

След като брачният партньор й я напуснал, Тони Нелсън от Флорида останала сама с четири деца и времената по никакъв начин не били леки за нея.

Тя даже нямала задоволително пари, с цел да заплати мобилния си телефон или да ремонтира колата си. Като цяло се опитвала да не върви на никое място със остарялата си таратайка, в случай че не било безусловно належащо.

Същата вечер тя дружно с децата спрели в супермаркета, с цел да купят хранителни артикули за седмицата. Едно от девойките, което си играело в колата, оставило фаровете включени и когато фамилията се върнало на паркинга, акумулаторът бил отпаднал и колата не можела да възпламени.

Тони не можела да се обади и да повика репатрак. Тя почнала да търси помощ от близките, само че никой не й обърнал внимание.

„ В продължение на два часа молих минаващите хора за помощ. Всички те се преструваха, че просто не съществуваме. ”

В студената кола под проливния дъжд Тони слушала по какъв начин дребните й дъщери плачат от апетит и реват от изтощение.

„ Чувствах се като най-лошата майка на света. “

В този миг се случило нещо ненадейно.

Възрастен мъж с бастун почукал на прозореца на шофьорската врата.
74-годишният господин й подал паница със сандвичи и бутилки вода.

„ Хапнете нещо, деца. Жена ми ще ви вземе в този момент и ще ви отведем вкъщи. Тегличът също е на път. “

На идващия ден мъжът довел автомонтьор в къщата на Тони, с цел да поправи колата й и си тръгнал. Когато самотната майка попитала монтьора какъв брой дължи за ремонта, той дал отговор, че всичко към този момент е платено.

„ Той сподели, че този господин е помолил да ми съобщи, че желае да получи следната компенсация: тъй че в никакъв случай да не се отхвърлям в живота си и да остана същата невероятна майка за децата си. Никога през живота си не съм плакала толкоз доста. Този благ човек, който въобще не ни познаваше, ни оказа помощ по най-невероятния метод. ”

„ Той просто върна вярата ми в човечеството. Надявам се, че имам опцията да направя нещо сходно някой ден за някой, който има потребност от него. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР