След като съдът прецени, че Габриела Славова и нейната майка

...
След като съдът прецени, че Габриела Славова и нейната майка
Коментари Харесай

ДНК тест доказва чие е второто дете на обвинената в убийство Габриела Славова

След като съдът реши, че Габриела Славова и нейната майка остават в ареста за убийството на Пейо Пеев, Велико Минков заяви, че напълно скоро ще станат ясни резултатите от ДНК експертизата за биологичния генезис на едното ѝ дете.

Славова има две деца, едното от убития Пеев, другото, по думите на Минков, е негово. И двете обаче са припознати от починалия Пеев, който бе грубо премахнат в колата си в столичния кв. " Драгалевци " през януари тази година. 

За извършителки на бруталното закононарушение са посочени точно Славова и нейната майка Константина Трифонова. След смразяващия случай доста бургазлии се оплакаха, че са били унизени душевен и със закани от въпросните майка и щерка.

Описват дамите като нападателни и с лабилна психическа резистентност. Появиха се даже фотоси по какъв начин Славова извежда в студа едното си дете без обувки и чорапи, напълно босо и по долни дрехи. По това време заема поста шеф отдел " Превенции на детските наркомании " в Община Бургас.



След като убийството разтресе страната със своето самообладание и свирепост, от " Продължаваме промяната " стремително се разграничиха от Славова. Името ѝ се завъртя около Политическа партия, защото е участвала на учредителното заседание на партията и е била на последно място в бургаската листа на групировката на първите техни избори през 2021 г. 
Въпреки напъните на тримата ѝ юристи да трансформират мярката и в по-лек вид, съдът изрично не счете това за нужно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР