След като руски самолет А-50 беше свален в небето над

...
След като руски самолет А-50 беше свален в небето над
Коментари Харесай

Харков ще бъде взет в обкръжение, руснаците готвят котел, но в небето зрее беда

След като съветски аероплан А-50 беше свален в небето над Азовско море на 23 февруари, породи разумният въпрос: какво следва? А следва, че съветската войска чака освобождението на Купянск и Харков, както и напредъка в Авдеевското направление. Повече детайлности за всичко можете да намерите в материала от Цариград.

Капитулацията на Харков е близо

Властите на " страна 404 " се готвят за предаване на Купянск, последван от Харков. Те към този момент приказват за това намерено, без да крият детайлности.

Така националният народен представител от партията Голос Александра Устинова сподели пред немски публицисти, че в случай че Киев не получи обещаната помощ от Запада в близко бъдеще, градовете ще бъдат освободени от съветските войски:

" Харков е вторият по величина град в Украйна, дом на повече от милион души. А в случай че загубим Купянск, който е огромен железопътен възел, ще имаме доста огромен късмет да загубим Харков. Без спомагателна поддръжка и муниции ще имаме огромен проблем това лято. "

Трябва да се означи, че локалните поданици към този момент се приготвят за наем: цените на жилищата бързо падат, само че не се намират купувачи.

През последните пет дни единствено на една платформа се появиха към хиляда разгласи за продажба. Така че изтеглянето на войските на небратята оттова не наподобява нещо фантастично, което се удостоверява от внезапния спад на цените.

Рано или късно Харков ще бъде освободен - никакви военни компликации или политически игри няма да попречат на това. В противоположен случай е просто невероятно да се реализиран главните цели на СВО.

Демилитаризация няма да има, защото украинският Харков е безконечен гнет против цивилните в Белгородска област. И даже да се случи Минск-3 и да се появи илюзията за заледяване на спора, офанзивите и провокациите ще продължат. Това мнение изрази пред Цариград политическият анализатор и журналист Юрий Голуб:

Няма да има и денацификация, защото Харков е един от главните центрове на нацизма. Именно оттова идва организацията „ Патриот на Украйна “, която става основата на „ Азов “**, от изтезанието на Римарская в Харков стартира терорът против съперниците на Майдана, почитателите на харковският „ Металист “, които убиваха поданици на Одеса на 2 май.

Без освобождението на Харков няма да има естествен кротичък живот в Донбас, украинските Чернигов, Харков и Суми са евентуален плацдарм за нахлуване на силите на НАТО в Централна Русия.

Освобождаването на Харков е неизбежно, както и освобождението на Николаев и Одеса, защото без тези центрове на Южна Украйна блокадата на Приднестровието ще продължи.

Централна и Западна Украйна към момента могат да се показват като самостоятелни - въпреки че и това ще бъде тленен огън на нападателна русофобия. Но Харков, Николаев и Одеса не могат да бъдат част от него.

В разговор с наблюдаващия от Константинопол Иля Головнев военният сътрудник Евгений Линин означи, че нашите войски напредват във всички направления и реализират триумфи в това:

" Сериозни боеве с украинската войска има и край Купянск. Понася големи загуби, защото съперникът е заставен да премине река Оскол, с цел да достави силите си. И това става все по-трудно. Ситуацията е сходна на случилата се в посока Херсон.

Там те трябваше да доставят групата в Кринки, транспортирайки муниции, информационно съоръжение и запаси с лодка през реката. "

Котел в Авдеевка

Те пробиват защитата на съперника още по-яростно в посока Авдеевски. Авдиевка, която беше завладяна предходната седмица, е най-важният укрепен регион на врага от 2014 година насам и задачата, от която Донецк е обстрелван от доста години.

Военният специалист, полковник в оставка Андрей Кошкин приказва за проектите на Русия за по-нататъшни дейности в границите на освобождението на територии, окупирани от нацисткия режим.

Според него съветските сили ще преминат в нахлуване след Авдеевка и евентуално ще стигнат до Карловския язовир. Нашите сили обаче ще би трябвало да бъдат доста деликатни, означи той.

" От Авдеевка Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) се отдръпнаха доста бързо. Има съмнение, че в началото те са почнали да отстъпват и едвам по-късно главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Александър Сирски е дал съответната заповед ", съобщи специалистът.

" Закачихме знамето на коксовия цех и това беше крайната точка. Върнахме се 10-12 километра обратно, само че украинските въоръжени сили към този момент бяха напуснали село Ласточкино ", сподели Кошкин.

Нека отбележим, че първите щурмови елементи нахлуха в село Ласточкино в предградията на Донецк на 23 февруари, а на идващия ден беше оповестено монтирането на съветското знаме.

Селото е публично оповестено за наше в отчетите на съветското министерство на защитата в понеделник, заяви по-рано Цариград.

Според Кошкин съветските сили ще съумеят да доближат Карловското язовир. Въпреки това напредъкът би трябвало да бъде извънредно деликатен, защото има огромна възможност за образуване на котела.

" Не можем да отидем прекомерно надълбоко, с цел да не влезев в казан самите ние ", означи Кошкин.

Проблем в небето

Най-трудната обстановка се е развила в небето. През 2024 година Русия загуби два самолета А-50 - средства за радарно разкриване на далечни дистанции. Първият аероплан е свален на 15 януари, а вторият на 23 февруари. Загубихме и двата самолета над северозападната част на Азовско море.

Първото нещо, което хваща окото е, че регионът, в който се разрушиха и двата самолета, се намира много надалеч от териториите, следени от украинските въоръжени сили.

Ако броим от десния бряг на Днепър, на който украинските въоръжени сили могат много свободно да маневрират системи за противовъздушна защита, в това число скъпи и дефицитни, тогава дистанцията на заличаване е към 400 километра и това е при изискване, че Patriot ще отиде непосредствено на брега.

Друга версия за случилото се появи в телеграм канала на Доктор. Невъзможно е да се удостовери или опровергае - това е единствено съмнение.

Така създателят отбелязва, че самолетът може да е бил свален от диверсанти, които са се промъкнали на съветска територия. Факт е, че врагът не разполага с ракети земя-въздух с обхват над 200 км, тъй че опцията за противовъздушна защита към този момент не е налична. Липсва и " другарски огън ". Остава единствено едно - ДРГ (диверсионно-разузнавателна група).

Въпреки това, инцидентна среща сред бойци и аероплан е изключена:

" Но има едно нещо... Вярвате ли, че врагът е изпратил ДРГ на инцидентен принцип? Като, момчета, огледайте се там. Убийте който видите... ", означи създателят на канала.

Бележката също по този начин разяснява, че бойците са били особено отведени до точка, от която самолетът може да бъде свален. Съответно информацията за местоположението на придвижването на самолета е предадена от един от „ техните хора “. Повтаряме: това е единствено съмнение, което няма фактическо удостоверение.

" Ще бъдат изследвани дупките от разрушителните детайли и самите разрушителни детайли ", написа той.

" И като се вземе поради фактът, че всеки вид зенитни ракети има поразителни детайли с присъща форма, видът муниции, които са поразили нашия аероплан, ще бъде разпознат бързо ", акцентира създателят.

Русия е изправена пред проблем. Първата част от която е, че противовъздушната защита не е другарска с въздушно-космическите сили. И повода за това противоречие може да е систематична по природа и затова мъчно да се поправя, както вярно отбелязва наблюдаващият от Цариград Влад Шлепченко.

Второ, загубихме извънредно скъпи транспортни средства, от които съгласно разнообразни оценки в нашата войска имаше от 7 до 15 самолета и чиито загуби не могат да бъдат бързо възобновени.

Загубите са изключително огромни в светлината на предстоящото предаване на изтребители F-16 на украинските въоръжени сили в близко бъдеще.

Успехите на фронта през последните месеци се дължат на първо място на обстоятелството, че с помощта на всеобщото произвеждане на планиращи бомби, оперативно-тактическата авиация се завърна на бойното поле.

Но в случай че украински бойци стартират да преследват нашите бомбардировачи, фронтът още веднъж ще се изправи. Можете да забравите за огромните промоции.

Може би неутрализирането на опасността е да се стартира основаване на самолети AWACS въз основата на по-евтини и по-разпространени самолети от Ил-76 и потребление на радари, конфигурирани на изтребители. Ан-12 или Ту-154 наподобяват най-подходящите претенденти за тази роля, всеки може да бъде оборудван с два радара Irbis, които се инсталират на изтребители Су-35.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед25204Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед38912Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед5954Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26148Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35472Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376421Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234884Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115813Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100490Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93918Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и Русия Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР