След като регионалните летища на Гърция отвориха за туристи и

...
След като регионалните летища на Гърция отвориха за туристи и
Коментари Харесай

Гръцкият туризъм: Следващите 2 седмици са решаващи

След като районните летища на Гърция отвориха за туристи и се причислиха към тези в Атина и Солун, с цел да посрещнат повече от 200 интернационалните полета, здравните управляващи остават в подготвеност да следят въздействието на идната фаза на отварянето на страната по отношение на нейния епидемиологичен профил, съобщи Нова телевизия.

Следващите две седмици се чака да бъдат сериозни за установяване на регулацията за задграничните туристи. Освен жителите на страните от Европейския съюз и Шенгенската зона, Гърция също публично приема - от през вчерашния ден – туристи от 14 страни отвън Европейски Съюз, в това число Австралия, Япония, Канада, Нова Зеландия, Южна Корея и Китай (въпреки че последната ще зависи по отношение на реципрочно съглашение с Пекин, което към момента е висящо).

Следващото решение ще бъде взето на 15 юли, когато ще се реши дали възбраната за полети от Обединеното кралство и Швеция, където равнищата на нови регистрирани инфектирани с ковид остават високи, ще бъде анулирана или в допълнение удължена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР