След като приключи участието си на US Open, Григор Димитров

...
След като приключи участието си на US Open, Григор Димитров
Коментари Харесай

С кого е най-добрата среща на Григор Димитров

След като завърши присъединяване си на US Open, Григор Димитров откри малко време и за друга своя пристрастеност - модата . Той бе измежду специфичните посетители на ревюто на Tom Ford, част Седмица на модата в Ню Йорк, което се организира в празна метро станция в Голямата ябълка.

На събитието участваха редица звезди, измежду които и Майли Сайръс и Серина Уилямс. Редом до тях застана и най-хубавият ни тенисист, облечен в облекла на марката. Той за следващ път показва жанр , залагайки на настоящите за есента кафяви нюанси.

Димитров се поздрави с Уилямс, която преди години се спрягаше за негова половинка, само че друга дама съумя да открадне вниманието му за цялата вечер. Гришо зае своето място до досегашния основен редактор на Vogue Ана Уинтър , която е една от най-влиятелните дами освен в света на модата.

Вижте тази обява в Instagram.
Best date ever!

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на Сеп 10, 2019 в 10:56 PDT

Двамата са си другари отдавна и не за първи път ги виждаме дружно. Но като че ли всеки идващ път се радват от ден на ден и повече да прекарат време един с различен.

За фотография с Димитров Уинтър даже направи един доста огромен жест - смъкна тъмните си очила, които са емблематични за нея и е доста мъчно да я забележим без тях. Но очевидно Гришо й е уязвимост...
 Григор Димитров, US Open и по какъв начин родният тенисист се снабди с купа
Купата, която Григор Димитров си откри на US Open

Въпреки че не съумя да завоюва такава

Тенисистът пък показа два фрагмента с Ана в профила си в Instagram и добави към тях изложение - " Най-добрата среща " .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР