След като през януари превзе модната библия Vogue, 21-годишната топ-моделка

...
След като през януари превзе модната библия Vogue, 21-годишната топ-моделка
Коментари Харесай

Наше момиче грее на лондонския Пикадили Съркъс

След като през януари завладя стилната библия Vogue, 21-годишната топ-моделка Ивелина Чоева блестна на един от най-прочутите лондонски площади - "Пикадили съркъс ".

Преди три години българската хубавица отива на кастинг и по този начин се среща с дизайнерите на нашумелия фешън бранд Vini+Omi. Всеки сезон от британската марка ангажират Ивелина за своите дефилета. Марката стана известна в света на модата с облеклата, които създават от рециклирани материали.

Компанията е екологично настроена и провежда редица акции за запазване на планетата.

Тази година наред със международни фешън марки, Vini+Omi бе другият бранд, който бе определен да излъчи откъс от ревюто си на огромните екрани на “Пикадили съркъс”.

 Ивелина Чоева IGM

Жителите на Лондон и хилядите туристи всекидневно се любуват на красивото лице на Ивелина. Нашето момиче се появява на всеки кръговиден час на огромните екрани в центъра на британската столица, паралелно до облиците на международни звезди като Виктория Бекъм и Дуа Липа.

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. Тя е снимала за световноизвестни марки и е взела участие в акции на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и доста други.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР