След като премина през Байерн Мюнхен и Реал Мадрид, спонсорът

...
След като премина през Байерн Мюнхен и Реал Мадрид, спонсорът
Коментари Харесай

Audi раздаде всичко най-ново и на Барселона

След като мина през Байерн Мюнхен и Реал Мадрид, спонсорът на всички тях - Audi – затвърди наличието си във футболния свят, гостувайки и на Барселона за 11-и следващ сезон. Футболистите на " лос кулес " участваха на обичаното си рекламно събитите и няма по какъв начин то да не е такова в случай, че всеки от тях взе ключове за едни от най-новите модели на немския виртуоз в автомобилната промишленост.

 Audi гостува и на Барселона @@@
Подобно на " мадридчани ", в Барселона също заложиха на новия Q7, както и на RS 3 Sportback (контузеният Усман Дембеле, Сержи Роберто, Самюел Юмтити). Предпочитани бяха още RS 6 Avant, поискан от Лионел Меси, Луис Суарес и Жерар Пике, и Q5. В най-мощния автомобил с 610 кс се качи Серхио Бускетс - Audi R8 Coupé, а капитанът Андрес Иниеста – в дизеловото страшилище Audi SQ7 TDI.

 Audi гостува и на Барселона @@@

В допълнение към новите си коли, играчите бяха поканени за обиколка на пистата в Каталуня паралелно до рали водача на конструктора Нико Мюлер със спортното Audi R8 LMS. Само шестима от тях обаче се качиха и бяха повозени със скорост, която самите те в никакъв случай не са развивали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР