След като премина през ада, Дебора вече е по-добре. Цяла България

...
След като премина през ада, Дебора вече е по-добре. Цяла България
Коментари Харесай

След като мина през ада, Дебора вече се усмихва

След като мина през пъкъла, Дебора към този момент е по-добре. 

Цяла България я поддържа и застана зад нея, даде ѝ мощ, с която да се пребори. Пълните площади в цялата страна вдъхнаха нов живот на 18-годишното момиче, което се беше затворило в себе си. Ден след митингите Дебора качи видео с благодарности към всички, които застанаха зад нея. 

Малко по малко младото момиче връща вярата си в живота. Само преди дни Дебора описа пред Станислав Цанов всичко за кошмара, който е претърпяла. Разкри детайлности за връзката си с Георги и съобщи, че той е направил зверството, напомня woman.bg. 

Коафьорът Ивайло Колев качи фотография с нея и написа: " Мило момиче толкоз ме зареди през днешния ден с прелестната си усмивка. Зодия Риби постоянно сме най-ранимите, само че и най-борбените. И през днешния ден си с нова сила, тъй като имаш нова подстрижка, а с нея идва и новият шанс. Само напред и със същата усмивка. И скоро ще се забележим отново с още по-хубав мотив. Нали знаеш “. 

Дерматолози и естетични хирурзи от цялата страна предложиха безплатно помощта си, с цел да може белезите на Дебора да бъдат заличени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР