След като прекара 224 дни извън терените, капитанът на Лудогорец

...
След като прекара 224 дни извън терените, капитанът на Лудогорец
Коментари Харесай

След 224 дни: Антон Недялков се завръща в игра


След като прекара 224 дни отвън терените, капитанът на Лудогорец Антон Недялков е на път да се завърне на терена в мача с Арда, който е на следващия ден в Кърджали.

Вчера първенците разгласиха фотография в обществените мрежи, на която се вижда, че 30-годишният защитник тренира на цялостни обороти. Той даже носи наследник потник и взе участие на 100% в тренировката.
 Лудогорец с значимо известие за своите последователи
Лудогорец с значимо известие за своите последователи

Билети за гостуването на Фенербахче

Предполага се, че Недялков ще бъде запаса и ще влезе през второто полувреме, с цел да запише първи минути от 12 март тази година. Тогава в повторния дебют на Ивайло Петев отпред на " орлите ", Недялков стартира като титуляр против Черно море (3:2).

След този мач той изпита съществени болки и последва интервенция в Португалия. За страдание обстановката със бранителя се усложни и вместо да се върне на терена, той трябваше още веднъж да пътува да Иберийския полуостров за нови прегледи и операции. Ето обаче, че всичко това към този момент е в предишното и след 7 месеца и половина 30-годишният защитник ще играе още веднъж.
 Добри вести за Ивайло Петев
Добри вести за Ивайло Петев

Вижте детайлности

Не инцидентно той бе картотекиран и за груповата фаза на Лигата на конференциите, защото в Лудогорец знаеха, че той ще се завърне на терена до края на годината. Очакванията бяха, че Недялков ще стъпи още веднъж на терена при започване на ноември, само че той изпреварва периодите, което радва извънредно доста Ивайло Петев.

Освен, че ще заздрави отбраната на Лудогорец, той ще стегне тази и на националния тим, защото и там неговото неявяване се усещаше осезаемо, написа " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР