След като предната вечер Алек не изгони нито една от

...
След като предната вечер Алек не изгони нито една от
Коментари Харесай

Коментаторките на БТВ смазаха Йоана за поведението ѝ в „Ергенът”

След като предната вечер Алек не изгони нито една от „ Ергенът ”, в четвъртък щатните коментаторки на риалитито по bTV дадоха ясно мнение коя е трябвало да остане без роза. Оперната певица Мила Михова, някогашната „ ергенка ” Пам Велидис и актрисата Поли Недкова унищожиха от рецензии стюардесата Йоана.



Според тях тя е изтормозила без жал Магдалена под претекст, че желае да я изобличи, че е „ подправена ”.

Надя и Йоана много нападателно нападнаха Маги за това, че декларира, че е подготвена да споделя метода на живот на Алек, в случай че избере нея. Те желаеха да потвърдят, че съперниката им няма да се откаже от лукса, с цел да върви по каравани и палатки, както обича Ергенът. Макар Надя да е в множеството случаи провокаторката в предаването, този път ролята ѝ пое Йоана.

Според Пам Велидис, държанието на стюардесата е демонстрация на принуждение. Мила Михова пък съобщи, че през цялото време е считала Йоана за интригантка.



„ Тя има специалност, която е забавна, обикаля света и в предаването имаше капацитет да разкрие повече от себе си. Тя и Надя обаче потеглиха да „ разобличават ” другите и в последна сметка аз към момента не знам нищо за самите тях ”, изясни оперната певица.

Тя сподели означи също, че множеството девойки оправдават гафовете си в „ Ергенът ” с монтажа на предаването и това, че не е показано всичко. Според Михова обаче това не е съществено опрощение.

„ Това е сериозен формат, в който работят психолози. В имението не можеш да се промениш толкоз и да покажеш неприятната си страна, в случай че не я носиш в себе си ”, съобщи Михова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР