След като преди няколко седмици от Mercedes показаха електрическата лимузина

...
След като преди няколко седмици от Mercedes показаха електрическата лимузина
Коментари Харесай

Mercedes показа „баничарка“ от бъдещето

След като преди няколко седмици от Mercedes демонстрираха електрическата лимузина EQS, която съгласно германците е първият от електрическите първокласни коли, то наподобява, че в този момент от компанията се прицелват в напълно друга сфера, а точно тази при минивановете.



Концептът EQT ни демонстрира по какъв начин ще наподобява първата електрическа „ баничарка “ на Mercedes, като предстоящо тя е основана на модела Citan, който пък от своя страна е ребрандирано Renault Kangoo. Най-вероятно серийният EQT ще споделя задвижване с неотдавна обновеното електрическо Kangoo и ще разполага с 44кВч батерия и пробег от към 270км с едно зареждане.



Ако при " класическия " Citan, то приликите с идентичното Renault са забележими още на пръв взор, то при EQT нещата стоят по напълно друг метод. Поглеждайки миниванът начело можем да забележим огромна решетка, сходна на тази при останалите електрически модели на Mercedes, както и забавни светлини с LED технология, които са вградени под нея.



Страничната линия е типична за този клас коли, само че все пак инженерите са се постарали формите да са с най-малък коефициент на противодействие. За това способстват и дръжките, които сходно на новата S-Klasse се демонстрират когато отключите автомобила.



В задницата още веднъж първите погледи са приковани в светлините, които са свързани с дребна LED линия, а под нея можем да забележим и моделното обозначение, дружно с пояснението, че колата към момента не е достигнала серийно произвеждане. Впечатление прави и неналичието на мястото за номер.



Интериорът сигурно не е толкоз самоуверено решен като при EQS, като дребен екран е ситуиран в междинната част на таблото, а пред лидера можем да намерим типичен аналогови принадлежности. Показаният образец разполага още с бял кожен салон, панорамен покрив и хромирани детайли със синкав нюанс.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР