След като преди месец световните таблоиди гръмнаха с новината, че

...
След като преди месец световните таблоиди гръмнаха с новината, че
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей – отново заедно

След като преди месец международните таблоиди гръмнаха с новината, че артистът Чанинг Тейтъм и певицата Джеси Джей са разграничени, в този момент се заприказва, че те са се събрали и още веднъж са дружно.
               

A post shared by (@jessie.channing) on Apr 5, 2019 at 12:03pm PDT

„ Минаха няколко седмици, в които те бяха разграничени, само че в последна сметка схванаха, че имат потребност един от различен “, съобщи непосредствен до двойката.

Те са доста щастливи и желаят да прекарват допустимо най-дълго време дружно, добави още източникът.

A post shared by (@people) on Jan 22, 2020 at 9:28pm PST

Двойката е била засечена от почитатели няколко пъти по магазините и по непотвърдена информация Джеси през последната седмица е непрекъснато в къщата на чаровния артист. Все още публично удостоверение и от двете страни няма, само че обстоятелствата са явни.

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей започнаха връзка преди повече от година. За това схванаха всички, когато певицата показа техни общи фотоси в обществените мрежи. Малко преди този момент артистът се разведе с актрисата Джена Дюан след 9 години брак. С нея имат 6-годишна дъщеричка Евърли.-->
               

A post shared by (@jessie.channing) on Apr 5, 2019 at 11:57am PDT

Преди месец оповестиха раздялата си, като прецизираха, че резервират положителни връзки.

" Нямаше драма. Те просто взеха решение да тръгнат по разнообразни пътища. Чанинг и Джеси имат разнообразни цели и цели, които не си съответстват доста. Забавляваха се дружно, само че просто нещата не се получиха. Чанинг би трябвало да бъде доста постоянно в Лос Анджелис, с цел да прекарва време с Евърли, до момента в който Джеси избира Англия. Все отново двамата не престават да са положителни другари ", съобщи тогава източник пред US Weekly.

След късата разлъка в този момент двойката явно стартира ново, красиво начало.
               

A post shared by (@jessie.channing) on Mar 31, 2019 at 4:32pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР