След като преди две години ражда най-малкия си син с

...
След като преди две години ражда най-малкия си син с
Коментари Харесай

Рекорд! След 10 момчета, тази жена роди момиче

След като преди две години ражда най-малкия си наследник с много необикновеното име Ротагайд, Алексис Брет се трансформира в първата майка във Англия, която отглежда 10 момчета, пристигнали на бял свят едно след друго. Жената счита, че фамилията й е цялостно.

Но по-късно се оказва, че животът е възнамерявал дребна изненада за нея и брачна половинка й Дейвид - ново попълнение. Само преди няколко седмици тя стана майка за 11-и път навръх 39 години. През последните 18 години от живота си тя е прекарала бременна повече от 8 години и е доста щастлива с огромното си семейство.

След дългата поредност от момчета Алексис най-сетне ражда момиченце и взема решение да му даде името Камерън, показва Bored Panda, представен от профит.бг. Щастливите родители споделят, че дребната дама много трансформира фамилната динамичност, като всички нейни братя доста внимават да не будят дребната си сестра и като цяло се държат по-добре.

Това сигурно носи доста наслада на родителите им, които споделят, че тази последна бременност е била непланирана, а те са очаквали, че ще имат още едно момче. „ Няма да има повече. Това споделих и предишния път, само че в този момент в действителност го имам поради. Обичам фамилията си такова, каквото е сега ”, споделя Алексис.

Семейството е привикнало със злонамерени мнения. „ Някои хора считат, че печелим от децата, само че това не е по този начин. Дейвид има добра работа, което значи, че ние даже не отговаряме на изискванията за цялостно обезщетение за дете ”, показва госпожа Брет.

Съпругът й е ватман и нормално напуща къщата към 5:30 часа сутринта, оставяйки жена си да употребява дребното умерено време, преди децата да се разсънят, с цел да се наслаждения на душ и чаша кафе.

Въпреки че животът на майката с 11 деца не е елементарен, защото тя би трябвало да пере 49 пъти седмично и да чисти с прахосмукачка 7 пъти на ден, Алексис възнамерява да се върне на работа като инструктор по фитнес на ненапълно работно време след няколко седмици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР