След като преди дни американският професор и специалист по сигурността

...
След като преди дни американският професор и специалист по сигурността
Коментари Харесай

Намесиха България в Трета световна, а сега американски генерал би тревога: Идва война в Европа!


След като преди дни американският професор и експерт по сигурността Робърт Фърли намеси България в Трета международна война, то в този момент се появи поредна страшна прогноза. Комендантът на частите на морската пехота от Въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Робърт Нелър, ситуирани в Норвегия, предизвести своите бойци, че следва война. Това предава американският новинарски канал Fox News, оповестява Блиц.

„ Надявам се да бъркам, само че следва война “, съобщи военачалник Робърт Нелър и добави: „ Вие към този момент водите бойни дейности тук единствено посредством наличието си – осведомителна и политическа битка “. Нелър акцентира, че вероятността от спорове с Русия и в Тихооеканския район в близко бъдеще е голяма, прецизира " Фокус ". Сержант-майор Роналд Грийн показа сходно мнение: „ Помнете за какво сте тук “, съобщи той и посочи: „ Те следят. Точно, както ги наблюдавате вие, те следят вас. Ние имаме 300 морски пехотинци тук, само че можем да съберем 3000 за една нощ “.

Предупрежденията на американските военни пристигнаха единствено ден преди Министърът на защитата на Съединени американски щати Джеймс Матис да съобщи пред военнослужещите във военната база на Съединени американски щати в щата Северна Каролина Форт Браг, че „ буреносни облаци се събират “ над Корейския полуостров. От малкия екран не се наемат да настояват, дали мненията на Матис са били освен това от мотивационна реторика.

Пристигането на Нелър и Грийн в Норвегия съответствува с повишаването на напрежението сред Съединени американски щати и съдружниците им от НАТО и Русия. Според американски военни източници, Москва е предизвестила Осло, че решението му да одобри нова американска военна част до края на 2018 година може да се отрази отрицателно на връзките сред двете страни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР