След като подгря публиката с кадри на зареждане с гориво

...
След като подгря публиката с кадри на зареждане с гориво
Коментари Харесай

BMW M5 е новият крал на дрифта

След като подгря публиката с фрагменти на зареждане с гориво в придвижване, BMW разгласява видео от новия осемчасов връх за най-продължителен дрифт, подложен с M5. Инструкторът от школата за спортно шофиране на марката Йохан Шварц усъвършенства достижението на Toyota GT86 и южноафриканеца Джеси Адамс от 165 км с над два пъти по-дълга отдалеченост, измината в следено поднасяне.

Шварц е удържал колата в дрифт над 2 000 обиколки на пистата на BMW в Южна Каролина, изминавайки 232.5 благи (374.1 км) с новата M-петица F90. По време на изтощителния маратон жаждата на 4.4-литровия V8 с 600 к.с. е била утолявана на пет пъти от съпровождаща "цистерна " от предходното потомство на модела, ръководена от Мат Мълинс, сътрудник на Йохан от школата.

Видеото е запечатало по какъв начин по време на тестванията Мълинс е рискувал да бъде затиснат сред двата автомобила и опасенията на екипа, че наливането на 15-18 галона бензин (57-68 литра) в границите на 50 секунди може да провокира пожар. За благополучие в деня на самия връх всичко е минало безпрепятствено.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР