След като по-рано тази година Microsoft зарадва феновете с това,

...
След като по-рано тази година Microsoft зарадва феновете с това,
Коментари Харесай

PC версията на Halo: Reach излиза в началото на декември

След като по-рано тази година Microsoft зарадва почитателите с това, че Halo:Reach става част от Halo: The Master Chief Collection (MCC) и целия пакет идва за PC, то по време на X019, от компанията оповестиха и по кое време ще излезе Reach – на 03.12 – посредством Xbox Game Pass, в Microsoft Store и в Steam, като предварителните поръчки към този момент са открити.

И сходно на другите игри в The Master Chief Collection, Halo: Reach ще получи съответните усъвършенствания, като HDR графика, фреймрейт от 60 fps и поддръжка на 4К. Играта излиза първа от упоменатата сбирка и бива добавена към другите класики от поредицата, които участват тук: Halo: Combat Evolved, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) и Halo 4. Поръчвайки си авансово MCC, ще получите при започване на декември Reach, а другите заглавия ще се прибавят автоматизирано през идната година, когато и се чакат.



Ако притежавате Xbox One версията на MCC, то при започване на идващия месец мултиплейърното наличие (Forge и Theater) ще бъде автоматизирано включено за всички, а Campaign и Firefight ще бъдат препоръчани като платени допълнения. Абонатите на Xbox Games Pass ще получат всички съставни елементи на Reach като част от абонамента им.

The Master Chief Collection излезе за Xbox One преди пет години, само че имаше сложен старт, поради куп проблеми, които с времето 343 Industries съумяха да поправят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР