След като по-рано днес разговаря с представители на Изправи се

...
След като по-рано днес разговаря с представители на Изправи се
Коментари Харесай

Партията на Слави Трифонов започна консултациите за кабинет и с БСП

След като по-рано през днешния ден беседва с представители на " Изправи се БГ! Ние идваме! ", в 14 часа " ИТН " стартира съвещания за сформиране на постоянно държавно управление и с Българска социалистическа партия.

Вчера от партията на Слави Трифонов първо се срещнаха с водачите на " Демократична България ", а на следващия ден им следва и с тези на Движение за права и свободи. Както към този момент оповестиха, от групировката няма да беседват единствено с ГЕРБ, които през днешния ден дефинираха като " най-голямото зло за демокрацията " в България. Така те отвърнаха и на рецензиите, че ще обсъдят бъдещия кабинет с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, въпреки първоначално изрично да отхвърляха това тъй като са " партии на статуквото ". Отново обаче заявиха, че желаят да държат Движение за права и свободи надалеч от властта.

От страна на Има Такъв Народ в консултациите с левицата вземат участие Тошко Йорданов, Филип Станев, Ивайло Вълчев и Виктория Василева. А контактната група на социалистите е водена от Корнелия Нинова.

" Знаете нашата позиция, че е доста значимо да има постоянен кабинет ", съобщи тя.



След срещата ще има изказвания пред медиите.

Очаквайте детайлности...
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР