След като папараци уловиха българската актриса Мария Бакалова под ръка

...
След като папараци уловиха българската актриса Мария Бакалова под ръка
Коментари Харесай

Парис Хилтън похвали Мария Бакалова

След като папараци уловиха българската актриса Мария Бакалова на разположение с Парис Хилтън потеглиха клюки, че двете са близки приятелки. Доказателството за това са и постовете в обществените мрежи на двете дами. Парис написа персонално какъв брой са близки с младата актриса.

В профила си в Instagram Парис Хилтън показа малко видео. В него се вижда по какъв начин двете показват какъв брой са си близки:

" Поздравления на моята красива другарка – Мария за нейната номинация за Оскар – изглеждаше зашеметяващо на церемонията. Много ми хареса във кино лентата " Борат ". Толкова си занимателна! Вечерта ми с теб беше доста радостна! ", споделя Парис Хилтън.

Двете дами дойдоха дружно, хванати за ръка, на празненството в Sunset Towers хотел след Оскарите. На излизане още веднъж са уловени от папараците дружно, а Хилтън даже скандира името на българката.

Мария също разгласява куп фотоси с Парис в профила си в Инстаграм, добавяйки към обявата " Най-добрата седмица от живота ми ".

За празненството след премиите Мария още веднъж заложи на бяла рокля с блестящи елементи, само че този път с по-къса дължина. Тоалетът е на ливанския дизайнер Джордж Хобейка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР