След като откри поредното издание на Международния технически панаир в

...
След като откри поредното издание на Международния технически панаир в
Коментари Харесай

Борисов рамо до рамо с Гергов на Панаира. Нападна журналисти за въпрос!

След като откри следващото издание на Международния механически панаир в Пловдив и къса разходка, министър председателят Борисов се спря и за журналистически въпроси. Един от тях обаче беше много неочакван, а точно дали не е пристигнал в града, с цел да стопля отношение с предприемача Георги Гергов.

„ Аз нямам доверие да има подобен глупак в страната, който да си намерения това! Не мнозина, а един подобен глупак няма”. Той разясни, че посещава Панаира, тъй като това е мястото, което събира голям брой български и интернационалните компании, където се показват нововъведения, където се търгува. „ Наслушах се на такива нелепости!”, отсече Борисов за възможните съмнения за политически диалози с Гергов. Премиерът изясни, че партньорство на Българска социалистическа партия е било препоръчано от позиция на това, че на България й следва да ръководи Съвета на Европейския съюз. Именно поради това на социалистите била препоръчана позицията „ ръководител на парламента”.

„ Щеше да е добре всички да сме дружни”, разяснява Борисов. Всичко било за политическата непоклатимост и идното председателство на Съвета на Европейски Съюз, изясни той.

„ Г-н Гергов си носи и политическата, и партийната, и цялата отговорност”, разяснява Борисов. Що се отнася до общата обиколка на Панаира, той съобщи: „ Няма да е европейско да дойда на Панаира и да кажа "Гергов да не е до мен! ", оповестява "Трафикнюз ".

Борисов не пропусна да блесне и с следващия бисер. "Имаме 11 пpоцента растеж на приходите от началото на годината по данни на евростат. И това си проличава, като пристигна празник - по 1 милион бългаpи cе изнаcят да почиват. Медиите не могат да отразят вечерно време стотиците хиляди коли, които се движат напред-назад ", съобщи той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР