След като откри първия си магазин в подлеза на хотел

...
След като откри първия си магазин в подлеза на хотел
Коментари Харесай

Общинското социално предприятие отвори онлайн магазин СНИМКИ


След като откри първия си магазин в подлеза на хотел „ Тримонциум “, общинското " Социално дружество за хора с увреждания " през днешния ден показа и новия онлайн магазин и уебсайт. През него могат да се пазарят всички продукти от текстил, стъкло и керамика, създадени в ателиетата на предприятието. В момента се оферират над 250 продукта, а също по този начин могат да се вършат поръчки за ръчно направени керамични бижута и значки, рисувани стъклени коледни играчки и текстилни произведения като спални комплекти, покривки и домашен аксесоари.



„ Поддържаме към уеб страницата и " Блог ", посредством който ще осведомяваме нашите клиенти и другари за разнообразни настоящи събития и новости, свързани със общественото дружество като задачата ни е да разширяваме своята пазарна ниша “, разяснява шефът Ванина Стоянова. По думите й сега в предприятието работят 26 души, а разрастването му ще разреши повече хора със специфични потребности да осъществят своите благоприятни условия и да дадат своя принос за стопанската система на града и страната.



Общинското дружество бе основано преди две години със средства от Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “, само че към този момент оферират богат подбор от продукция и е в помощ на активността на общината. В ателиетата му се шият знамената, които красят улиците и площадите, също по този начин се създава постелъчно долни дрехи за общинските лечебни заведения, детски градини и ясли.



В началото на лятото предприятието откри и своя първи магазин, който се намира в пешеходния подлез на бул. „ Цар Борис III Обединител “ до хотел „ Тримонциум “. Подготвя се и отварянето на магазин с арт ателие в кварталът на креативните промишлености – „ Капана “.

Разгледайте и пазарувайте от техния онлайн магазин, с цел да подкрепите реализацията на хората с увреждания -
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР