След като от НАЛБ вече обявиха за активно записването за

...
След като от НАЛБ вече обявиха за активно записването за
Коментари Харесай

НАЛБ вече приема нови отбори за сезон 2023/24

След като от НАЛБ към този момент оповестиха за интензивно записването за летния шампионат за купата, в този момент лигата отвори и това за новите тимове в шампионата за сезон 2023/24. Ето какво пишат от НАЛБ на формалния си уебсайт:

" От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим записване за нови тимове и за идния сезон 2023/2024!

Вече приключи записването за идния сезон за тимовете, участващи в шампионата на НАЛБ за сезон 2022/2023. Съвсем скоро очаквайте подробна информация по въпроса.

А както знаете, сега тече записването за шампионата за купата на НАЛБ за сезон 2022/2023. ТУК ще откриете цялостна информация по тематиката.
 НАЛБ пусна записването за шампионата за Купата НАЛБ пусна записването за шампионата за Купата
Във връзка с голям брой запитвания и големия интерес, демонстриран от страна на нови тимове през последните месеци, от НАЛБ преценихме, че няма причина да забавяме записването и за нови тимове, което по традиция се случваше в летните месеци.

Към момента процедурата е извънредно опростена. Всеки искащ нов тим, който желае да бъде част от шампионата на НАЛБ за сезон 2023/2024, би трябвало да подаде поръчка за присъединяване.

ТУК може да откриете поръчката за присъединяване.

Заявката би трябвало да бъде изпратена на имейл [email protected].

Чрез записването в този момент ще можем да усъвършенстваме всички процеси, през които би трябвало да премине всеки тим след основаването си.

При въпроси може да се свържете с нас чрез някой от методите, разказани в секцията с Контакти.

Предполагаме, че никой, който се е докоснал до НАЛБ от 2011 година до момента, няма ни минимум подозрение, че ще създадем всичко допустимо сезон 2023/2024 да бъде обвързван с още усъвършенствания, нововъведения, оптимизации и развиване ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР