След като обяви бременността си през март, Линдзи Лоън току-що

...
След като обяви бременността си през март, Линдзи Лоън току-що
Коментари Харесай

Линдзи Лоън стана майка за първи път

След като разгласи бременността си през март, Линдзи Лоън преди малко посрещна първото си дете. Майката на актрисата, Дина Лоън, побърза да показа новината.


Според изказвания на представител на Линдзи Лоън, актрисата е родила първото си дете. Тя и брачният партньор ѝ Бадер Шаммас са родители на момче на име Луай. " Семейството е на седмото небе от благополучие ", добавя представителят.

Новината беше доказана и от майката на американската звезда - Дина Лоън, пред американските медии. Щастлива баба, тя разкри и точната дата на раждане на внука си - 15 юли. " Преизпълнена съм с обич и наслада. Днес хвърча, толкоз съм разчувствана ", съобщи тя. Сега 60-годишната американска актриса се приготвя да се причисли към дребното семейство на щерка си вкъщи в Дубай.

Омъжена от 2022 година за Бадер Шаммас, управител на фондове от Кувейт, Линдзи Лоън разгласи появяването на детето им в Инстаграм на 14 март. " Благословени сме и разчувствани ", написа тогава тя под фотография на бяло боди с надпис " Очаквайте скоро ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР