След като независимият кандидат Петър Дялков бе заличен от ОИК,

...
След като независимият кандидат Петър Дялков бе заличен от ОИК,
Коментари Харесай

ДПС за пръв път не издига кандидат-кмет в Хасково

След като самостоятелният претендент Петър Дялков бе премахнат от ОИК, в борбата за Хасково остават 10 кандидати. Това са Веселин Белевски от " Глас Народен ", Добри Беливанов - ССД, Ростислава Жекова - Вътрешна македонска революционна организация, Станислав Дечев - ГЕРБ, Веселин Илчев - Християндемократическа партия на България, Румен Райчев - ДОСТ, Коста Стоев - Българска социалистическа партия за България, Христо Сариев - Коалиция " Движение ЗАЕДНО за смяна ", Драгомир Славчев Андонов ​- " Демократична България - ОБЕДИНЕНИЕ " и Добрин Росенов Башайков - партия на ЗЕЛЕНИТЕ.

Голямата изненада в Хасково е неналичието на претендент от Движение за права и свободи, което се случва за пръв път. От Движението се въздържат да разгласят дали ще поддържат някого от претендентите или ще призоват гласоподавателите си да гласоподават по съвест. Гласовете от Движение за права и свободи обаче по никакъв начин не са без значение в Хасково.

Голям е напорът към новия Общински съвет. 342-ма са претендентите за съветници за 41 места в него. Най-кратките листи са две и са формирани единствено от по един претендент. Това са Александър Милушев от Национално придвижване за непоклатимост и напредък и Зарко Чанков от Обединени социалдемократи. Трима са претендентите на ДОСТ.

Най-дългите листи са на ГЕРБ, Демократична България - обединени, и Движение за права и свободи, които са записали по 41 претенденти. Следва тази на Българска социалистическа партия с 39.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР