След като Натали Трифонова периодично обира точките с ултракъси тоалети,

...
След като Натали Трифонова периодично обира точките с ултракъси тоалети,
Коментари Харесай

И Никол Станкулова заголи бедър по без нищо

След като Натали Трифонова от време на време обира точките с ултракъси тоалети, и Никол Станкулова потегли по нейните стъпки. Наскоро синоптичката на bTV се пусна по крайници и предзвика нечуван интерес към прогнозата за времето. Конкуренцията обаче не спи и след дни синоптичката на Nova блесна по сако с безгрижна дантелка изпод.

Според наблюдателните даже и под него не се вижда нещо, което да прилича долни дрехи. Е, Никол несъмнено не съумява да надвие колежката си в борбата по голотия, защото въпреки всичко наподобява с малко по-скромни размери от нея.

        View this post on Instagram                      

A post shared by REAL MEDIA STUDIO (@karapachov_chavdar)

Доколко търсеният резултат от страна на малкия екран е налице, фенът е в положение да реши самичък. Дамите, които показват прогнозата за времето, несъмнено могат да си бъдат конкуренция и в рубрика “голи крайници ”.

Независимо че по този метод качествата им като че ли остават на назад във времето, въпреки всичко и метеорологията не е обичана тематика на множеството от нас. Натали Трифонова не пропуща да разноски някой възкъсичък тоалет пред картата, а както наподобява, и Никол Станкулова прихваща някои хватки от нея. За Негово Величество Зрителя пък остава опцията да се забавлява с опитите да му влияят на други равнища всевъзможни синоптички.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Natali Trifonova (@natalitrifonova)

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР