След като Народното събрание освободи управителя на здравната каса Станимир

...
След като Народното събрание освободи управителя на здравната каса Станимир
Коментари Харесай

Оставката на Росен Желязков обмислят да поискат от ПП-ДБ

След като Народното събрание освободи шефа на здравната каса Станимир Михайлов без да вземе поради оттеглената му оставка, ПП-ДБ обмисля дали да не изиска оставката на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

Коалицията ще разисква въпроса довечера. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. Той уточни, че на драго сърце би подкрепил инициирания от " Възраждане ", Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ избор на съмнение, само че съгласно него той не е конституционно аргументиран. Според Петков президентът би трябвало да си носи конституционната отговорност и да ревизира дали Главчев е получавал позвънявания от Борисов за промяната на министри.

" Учудени сме, че хора с толкоз политически опит направиха толкоз доста неточности за толкоз малко време. Това е хумористично ", разяснява Петков.

Той съобщи, че судоволствие биподкрепил вота на съмнение към държавното управление на Главчев, само че казусът е, че " не е конституционно аргументиран ".

" Ние сега мислим безусловно една концепция: всичките чувания на министри да не спрат даже по време на акция. Това е едната концепция. Второто нещо, за което се замисляме е, че след днешните дейности дали да не желаяме оставката и на ръководителя на Народното събрание ", добави съпредседателят на " Продължаваме промяната ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР